BIYEN ORA ONO

SHOLATULLOH SALAMULLOH ‘ALA TOHA ROSULILLAH

SHOLATULLOH SALAMULLOH ‘ALA YASIN HABIBILLAH

Aku biyen ora ono

Lan Saiki dadi ono

Besok meneh ora ono

Podho bali maring Rahmatulloh

Ayo-ayo podho ngibadah

Mumpung isih ono uripe

Badan siji digowo mati

Ojo koyo kebo sapi

Luwih eco luwih Mulyo

Rasane wong ning suwargo

Patang puluh widodari

Kasur babut Karek Ngenggoni

Kursi gading ranjang kencono

Klambu sutro ditetes Inten

Cawisane wong kang ngabekti

Maring pangeran kang Maha suci

Luwih loro luwih susah

Rasane wong ning neroko

Klabang geni Ulo geni

Godho geni Rantai geni

Cawisane wong kang dosa

Gumampang maring pangeran

Ojo gumampang

Tinggal sembahyang

Ono tangis Kelayu-layu

Tangise wong wedi mati

Digedongono dikuncenono

Wong mati mongso wurungo

Getun temen

ngungun temen

Ngumur siji

ora guno

Sebab riya kelawan dengki

Ora Ngabekti marang kang moho suci

Ngumbar howo menuhi kang

Den pengini

Gede banget ganjarane

Wong ngibadah netepi jamaah

Karo lungguh ngenteni imame

Puji lan dzikir ing panggonane

Eling-eling siro manungso

Podho tobato sadurunge mati

Ojo tobat sakuwise mati

Ora den tompo pitobate

Iklan

2 Comments

  1. iya mas sugeng riyadi@ kalau anda asli Purwokerto, syi’iran inipun dari orang asal wilayah Banyumas, penerus silsilah thoriqoh kodiriyah naqsabandiyah, ibu org tersebut tinggalnya dipondok Thoriqoh sukaraja

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s