Undangan Khotmil Qur’an dan Haul

Undangan
Khotmil Qur’an dan Haul
Senin malem selasa legi
28 Muharram 1435 H/02 Desember 2013
Mugi katur Yth.Bapak/Ibu/saudara/I

Assalamu’alaikum Wr Wb
Suko kabar bilih kulo keluarga pesantren Al-Qur’an wates kados padatan badhe ngawontenaken khataman lan haulipun Almaghfurlahum KH.AMIRUDDIN ingkang kaping 76, KH CHAMIM ingkang kaping 63, KH.CHASAN ingkang kaping 23, Insya Allah tahun puniko dumawah mbenjang :
Dinten : Senin kliwon malem selasa legi
Tanggal : 28 Muharrom 1435 H / 02 Desember 2013
02 Desember 2013
Pukul : 19.30 WIB (ba’da Isya’)
Mau’idhotul Hasanah :
1. KH.Chalwani Nawawi Purworejo
2. KH.Said Aqil Siroj (PBNU Jakarta)

Mapan : Pondok Pesantren Al-Qur’an Wates (PESAWAT)

Kanthi puniko kulo sanget ngajeng-ngajeng do’a pangestu panjenengan mugi-mugi keluargo pesantren (santri/alumni) sedoyo dipun paringi mashlahat lan manfa’at donya tuwin akhiratipun.
Awit saking pandongo pangestu panjenengan sedoyo, kulo keluargo pesantren ngaturaken matur sembah nuwun lan nyuwun pangapunten.
Wassalamu’alaikum Wr.Wb
Kabantu :
H.Ahmad Sa’dun santoso
Sedoyo Keluargo
Alumni Pesawat

Kulo
An.Keluarga almarhumin

H.A.Su’adi Chasan

Iklan

Tentang Eyang Surur

Peduli semua
Pos ini dipublikasikan di PENGUMUMAN. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s