Undangan Khotmil Qur’an dan Haul

Undangan
Khotmil Qur’an dan Haul
Senin malem selasa legi
28 Muharram 1435 H/02 Desember 2013
Mugi katur Yth.Bapak/Ibu/saudara/I

Assalamu’alaikum Wr Wb
Suko kabar bilih kulo keluarga pesantren Al-Qur’an wates kados padatan badhe ngawontenaken khataman lan haulipun Almaghfurlahum KH.AMIRUDDIN ingkang kaping 76, KH CHAMIM ingkang kaping 63, KH.CHASAN ingkang kaping 23, Insya Allah tahun puniko dumawah mbenjang :
Dinten : Senin kliwon malem selasa legi
Tanggal : 28 Muharrom 1435 H / 02 Desember 2013
02 Desember 2013
Pukul : 19.30 WIB (ba’da Isya’)
Mau’idhotul Hasanah :
1. KH.Chalwani Nawawi Purworejo
2. KH.Said Aqil Siroj (PBNU Jakarta)

Mapan : Pondok Pesantren Al-Qur’an Wates (PESAWAT)

Kanthi puniko kulo sanget ngajeng-ngajeng do’a pangestu panjenengan mugi-mugi keluargo pesantren (santri/alumni) sedoyo dipun paringi mashlahat lan manfa’at donya tuwin akhiratipun.
Awit saking pandongo pangestu panjenengan sedoyo, kulo keluargo pesantren ngaturaken matur sembah nuwun lan nyuwun pangapunten.
Wassalamu’alaikum Wr.Wb
Kabantu :
H.Ahmad Sa’dun santoso
Sedoyo Keluargo
Alumni Pesawat

Kulo
An.Keluarga almarhumin

H.A.Su’adi Chasan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s